Ingooigemplaats 27, 8570 Ingooigem

Gsm: 0486/131198

Email: info@jongerencoachpraktijkstep-up.be

Wie ben ik?

Mijn naam is Cindy Vanpoucke en samen met mijn man en 3 kinderen wonen we in Ingooigem.

Al van jongs af aan vind ik het leuk om mensen te verbinden, om er voor anderen te zijn, om iets voor anderen te betekenen. Zo was ik jaren leidster van een jeugdbeweging en nu nog  actief binnen de gezinsbond. Ook in mijn vorige beroepsleven vond ik het belangrijk om mijn klanten zich goed te laten voelen.  

Als mama probeer ik er steeds te zijn voor mijn zoon van 17 jaar en mijn tweeling, zoon en dochter van 16 jaar. Een goeie balans vinden bij de noden van mijn kinderen en het beroepsleven was vaak een hele uitdaging. Ieder van ons gezin botste al eens tegen ‘problemen’ aan, maar gaandeweg leerde ik denken in kansen i.p.v. problemen. Door die hindernissen sta ik bewust en ontspannen in het leven. Zo leerde ik dat als je oprecht luistert je de verborgen boodschap kan herkennen, dat als je in jezelf gelooft er veel mogelijkheden zijn en dat je zelf het heft in handen kan nemen om dromen waar te maken. Ik ben mijn kinderen dan ook heel dankbaar, zij zijn mijn inspiratiebron.

Door die ervaringen ontstond de wens om niet alleen vanuit mijn aangeboren intuïtie en empathie, maar ook met echte kennis mensen te ondersteunen. Toen ik door medische redenen mijn kapsalon moest sluiten, zette ik de stap om een opleiding tot vakbekwame kindercoach te volgen.

De kennis uit deze opleiding en uit het mama-zijn zorgen ervoor dat ik sterk en positief in het leven sta. Ik ben klaar om jongeren en ouders te  begeleiden. Klaar om met 100% aandacht te luisteren naar de noden van het hele gezin, klaar om jongeren te ondersteunen in hun groeiproces.