Ingooigemplaats 27, 8570 Ingooigem

Gsm: 0486/131198

Email: info@jongerencoachpraktijkstep-up.be

Het is mijn wens om jongeren in de puberteit te ondersteunen. Vaak is dit een woelige periode; de jongeren willen hun eigen identiteit gaan ontdekken, hun eigen ervaringen opdoen, op eigen benen gaan staan, loskomen van de ouders, zich ontdoen van aangeleerde patronen die niet meer bij hun persoonlijkheid past.  Kortom de puberteit is een groeiproces naar hun eigen ‘IK’ om zo als sterke, zelfzekere volwassene in de maatschappij te staan. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Vaak botsen de jongeren tegen de wil van de ouders of de druk die de omgeving hen oplegt.

Ook jongeren vanaf 10 jaar kunnen bij ons de ondersteuning vinden die ze nodig hebben om zelfzeker en sterk in hun schoenen te staan, om zo klaar te zijn voor hun overstap naar het middelbaar.

Tijdens 1-op-1 coaching krijg je alle ruimte om je eigen, sterke, krachtige ‘IK’ te ontwikkelen.

1 - op - 1 coaching voor jongeren van 10 tot 18 jaar

Binnen een ‘op jouw maat’ gemaakt traject word je begeleid in jouw groeiproces, bekijken we de hindernissen op jouw pad, zetten we jouw kwaliteiten en talenten in de verf, bieden we tips en tricks aan die jij kan gebruiken in het dagelijkse leven … Gedurende dit hele traject kan je rekenen op een luisterend oor en oprechte aandacht voor jouw eigenheid. 

  • Stap 1:             Kennismakingsgesprek 30 min. (gratis)
  • Stap 2:            Oriëntatiegesprek 1,5u = 75€ btw/incl. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij het opstarten van een traject.
  • Stap 3:              Persoonlijktraject van ongeveer 3 maanden. Prijs wordt per traject bepaald.