Ingooigemplaats 27, 8570 Ingooigem

Gsm: 0486/131198

Email: info@jongerencoachpraktijkstep-up.be

Het is mijn wens om ouders te ondersteunen tijdens de puberteit van hun kinderen. Deze periode is ook voor de ouders niet gemakkelijk. Je ziet jouw kind veranderen en herkent hun gedrag soms niet meer. Een knuffel of zoen zijn uit den boze en jouw goed bedoelde raad lokt vaak hevige discussies uit. De band die je samen hebt, zie je zo verdwijnen. Als ouder moet je toezien hoe je kind zijn eigen weg probeert te vinden, dit met vallen en opstaan. Het loslaten is voor de ouders niet altijd gemakkelijk.

Tijdens 1-op-1 coaching is er tijd en ruimte voor al jouw bezorgdheden en gevoelens

1 - op - 1 coaching voor ouders van 12 - 18 jarigen

Binnen een ‘op jouw maat’ gemaakt traject word je ondersteund in jouw groeiproces naar loslaten. Samen kijken we hoe je met de puberteit van je kind kan omgaan, hoe je de band weer kan versterken, hoe het loslaten gemakkelijker kan verlopen. We bieden tips en tricks aan die jij kan gebruiken in het dagelijkse leven … Gedurende dit hele traject kan je rekenen op een luisterend oor en oprechte aandacht voor jouw beleving. 

  • Stap 1:             Kennismakingsgesprek 30 min. (gratis)
  • Stap 2:             Oriëntatiegesprek 1,5u = 75€ btw/incl. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij het opstarten van een traject. 
  • Stap 3:            Persoonlijktraject van ongeveer 3 maanden. Prijs wordt per traject bepaald.